PRIVÉ BADEN

PRODUCTEN VOOR
PRIVÉ ZWEMBADEN


Voor privé-zwembaden en kleinere zwembaden voor professioneel gebruik biedt Inducon energiebesparende afdekkingen en beweegbare vloeren op maat. 

Comfort, gebruikersgemak, kwaliteit en stijl zijn de leidraad bij onze producten voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad.

 

 

 • AFDEKKINGEN

  Een warmte-isolerende zwembadafdekking van Inducon zorgt zowel in een buitenbad als in een overdekt zwembad voor een forse besparing op de energie die nodig is om het bad op temperatuur te houden. U bespaart al gauw 50%. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook nog eens goed voor het milieu.

  Inducon biedt voor elk bad een gebruiksvriendelijke en passende oplossing: zowel ruimtelijk, esthetisch als economisch gezien.

   

 • Dit project is tot stand gekomen i.s.m. The Art of Living Well

  BEWEEGBARE VLOEREN

  Met een Inducon beweegbare zwembadvloer maakt u van uw bad het ene moment een veilig pierebad voor de kleintjes, het andere moment een volwaardig sport- en vrijetijdsbad voor volwassenen. De positie van de Inducon vloer is volautomatisch instelbaar, zowel horizontaal als aflopend. In zijn hoogste stand maakt de Inducon vloer van uw zwembad een stevig terras, dat bijvoorbeeld als dans-, fitness- of partyvloer kan dienen.