Inducon
Privé baden

Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand. Of het nou om een beweegbare bodem of om een isolerende afdekking gaat, Inducon begrijpt dat u op zoek bent naar een effectieve oplossing die past in uw decor.

Nieuwbouw

Bij de ontwikkeling van nieuwe zwembaden, denken wij graag met u mee om energiebesparende afdeksystemen, beweegbare vloeren, mindervalide-voorzieningen en keerwanden te realiseren. Als u al een idee heeft dan kunnen wij u adviseren in welke mogelijkheden er zijn hoe onze installaties mooi kunnen worden geïntegreerd in uw ontwerp. Zit u in een vroeger stadium van het ontwerptraject dan inspireren wij u graag met onze oplossingen. Iedere installatie wordt speciaal ontworpen voor uw project en er is veel mogelijk.

Energiebesparing

Heeft u een bestaand bad en bent u op zoek naar verbeteringen? Ons vloersysteem, waarvoor nauwelijks bouwkundige aanpassingen voor nodig zijn, is uitermate geschikt voor plaatsing in bestaande baden of renovatieprojecten.

Het sleutelwoord bij energiebesparing is gebruiksgemak. Als het opbrengen en afhalen van de afdekking snel en eenvoudig kan, zal de gebruiksgraad hoog zijn en zult u ook de hoogste energiebesparing bereiken. Met onze afdeksystemen kunnen wij (bijna) alle badvormen en badafmetingen afdekken. Onze experts staan u graag bij in het zoeken naar de beste oplossing.

Waarom Inducon voor privé baden?

  • Kan niet bestaat niet.
  • Ook voor jachten!
  • ‘Geen gezeur’ garantie.
  • Betrokken team.

Onze oplossingen

Afdekkingen

Met onze warmte-isolerende zwembadafdekkingen bespaart u tot wel 70% op de energiekosten voor uw zwembad.

Beweegbare vloeren

Onze maatwerk beweegbare zwembadvloeren stellen u in staat snel en eenvoudig de diepte van uw bad aan te passen.

zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Ons Solcon energiesysteem is een eenvoudige, kosteneffectieve en zeer milieuvriendelijke manier om uw zwembadwater op temperatuur te houden.

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE PROJECTEN? VOLG ONS OP LINKEDIN