Inducon
Openbare baden

De openbare sector vraagt om gebruiksvriendelijke, robuuste en veilige oplossingen. Voeg hier een goede dosis klantgerichte service aan toe en u komt bij Inducon uit. Omdat tal van onze projecten specifiek ontworpen zijn naar de wensen van de klant, passen onze installaties bij zowel nieuwe als bestaande baden.

Nieuwbouw

Bij de ontwikkeling van nieuwe zwembaden denken wij graag met u mee om energiebesparende afdeksystemen, beweegbare vloeren, mindervalide-voorzieningen en keerwanden te realiseren. Als u zelf al een idee heeft dan kunnen wij u adviseren in welke mogelijkheden er zijn om onze installaties mooi te integreren in uw ontwerp. Zit u in een vroeger stadium van het ontwerptraject, dan inspireren wij u graag met onze oplossingen. Iedere installatie wordt speciaal ontworpen voor uw project en er is veel mogelijk.

Energiebesparing

Heeft u een bestaand bad en bent u op zoek naar verbeteringen? Ons vloersysteem, waarvoor nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig zijn, is uitermate geschikt voor plaatsing in bestaande baden of renovatieprojecten.

Het sleutelwoord bij energiebesparing is gebruiksgemak. Als het opbrengen en afhalen van de afdekking snel en eenvoudig kan, zal de gebruiksgraad hoog zijn en zult u ook de hoogste energiebesparing bereiken. Met onze afdeksystemen kunnen wij (bijna) alle badvormen en badafmetingen afdekken. Onze experts staan u graag bij in het zoeken naar de beste oplossing.

Waarom Inducon voor openbare baden?

  • 40+ jaar ervaring.
  • Totaal partner: van analyse, tot uitvoering en onderhoud.
  • Beste prestaties in gemak, energiebesparing en onderhoud.
  • Lange levensduur gegarandeerd.

Onze oplossingen

zwembad afdekkingen

Afdekkingen

Met onze warmte-isolerende zwembadafdekkingen bespaart u onder gunstige omstandigheden 50% op de energiekosten voor uw zwembad.

beweegbare vloeren

Beweegbare vloeren

Onze op maat gemaakte beweegbare zwembadvloeren stellen u in staat snel en eenvoudig de diepte van uw bad aan te passen.

keerwanden

Keerwanden

Voor het opdelen van een lang bassin in twee afzonderlijke zwembaden realiseren wij slimme beweegbare keerwanden.

zonnecollectoren

Zonnecollectoren

Ons Solcon Energiesysteem is een eenvoudige, kosteneffectieve en zeer milieuvriendelijke manier om uw zwembadwater op temperatuur te houden.

DP-lift

Een DP-lift stelt mindervalide mensen in staat om het zwembad, zo veel mogelijk zelfstandig, te betreden en te verlaten.

Specials

Specials daar gaat het hart van onze vakmensen sneller van kloppen. Wij creëren creatieve oplossingen voor de meest complexe en uiteenlopende zwembadvraagstukken.

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE PROJECTEN? VOLG ONS OP LINKEDIN