Leer ons kennen

Robuust

Inducon realiseert al meer dan veertig jaar installaties. Onze tailor-made oplossingen zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Ze zijn gemaakt door onze trotse vakmensen en zijn niet kapot te krijgen. Bij het ontwikkelen kiezen we compromisloos voor duurzame, robuuste kwaliteit.

Vakmanschap

Wij leveren ambachtelijk high-tech maatwerk. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en denken over ieder detail na. De systemen van Inducon zijn in één keer goed en overtreffen geregeld ieders verwachting. Het team van vakmensen heeft passie voor zwembadtechniek en leeft zich graag uit in complexe projecten. Onze engineering afdeling is het kloppend hart van onze organisatie.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Daarom gaan we altijd samen met de klant op zoek naar de best passende oplossing. Deze samenwerking doen we met een compact en betrokken team. Een team waar je de vakmensen persoonlijk kent. Onze aanpak om tot een oplossing te komen is telkens op maat gemaakt en gericht op maximaal ont-zorgen.

Waarom Inducon?

  • Lange levensduur gegarandeerd.
  • Totaal partner:  van analyse tot uitvoering en onderhoud.
  • Beste prestaties in gemak, energiebesparing en onderhoud.
  • Betrokken team van vakspecialisten direct ter beschikking.
  • Grondig oog voor detail. Zowel tijdens als na de voorbereiding.

Inducon is uw betrokken en ontzorgende kennispartner

In alle hoeken en gaten van de wereld hebben wij oplossingen gerealiseerd die niet voor mogelijk werden geacht. Geen uitdaging gaat ons te ver. Alle kennis en inzichten die wij in 40 jaar hebben ontwikkeld zetten wij in voor uw project. Elk detail nemen wij mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alles met als doel: de meest robuuste oplossing die de beste prestaties levert in gebruikersgemak, energiebesparing en levensduur.

Ons proces van A-Z

1

Intake

Op zoek naar de best passende oplossing
2

Engineering

Ontwerpen en samenstellen van componenten
3

Productie

Inhouse produceren van de oplossing
4

Montage

Voormontage in Nederland. Installatie op locatie
5

Service

Gepland onderhoud en serviceplan

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE PROJECTEN? VOLG ONS OP LINKEDIN