Inducon
Zwembadafdekkingen privé

Zwembadafdekkingen van Inducon zijn beschikbaar voor buitenzwembaden en overdekte zwembaden. Deze afdekkingen met hoge kwaliteit worden op maat gemaakt en zijn in verschillende soorten beschikbaar. Waaronder: Folie, lamellen vouwafdekkingen, lamellen rolafdekkingen en Indubrella afdekkingen. Hiermee beschermt u uw zwembad en wordt de levensduur van het zwembad verlengd. Met de jarenlange ervaring van Inducon en ons grote aanbod is voor elk zwembad een Inducon zwembadafdekking beschikbaar!

Energiezuinige zwembadafdekkingen

Met een warmte-isolerende Inducon zwembadafdekking bespaart u, onder gunstige omstandigheden, 50% op de energiekosten voor uw zwembad. Bovendien reduceert een Inducon zwembadafdekking de verdamping, dus ook het gebruik van het water en chemicaliën. In overdekte baden leidt dat tot minder corrosie en lagere onderhoudskosten.

Milieuvriendelijk en financieel aantrekkelijk

Door de warmte-isolerende zwembadafdekking van Inducon bespaart u op de energie die nodig is om het bad op temperatuur te behouden. Dit geldt zowel op buitenbaden als voor overdekte zwembaden. Dat is niet alleen financieel aantrekkelijk, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Verschillende soorten en afmetingen

Inducon beschikt over verschillende soorten zwembadafdekkingen die beschikbaar zijn in verschillende maten. In de basis onderscheiden we de volgende hoofdgroepen: folie afdekkingen, lamellen vouwafdekkingen en lamellen rolafdekkingen. Wanneer uw zwembad een oplossing vereist die buiten deze drie hoofdgroepen valt, dan noemen we dat een special. Een voorbeeld hiervan is de Indubrella-afdekking.

Welke zwembadafdekking past bij uw zwembad?

Bekijk hieronder de specificaties van de verschillende types afdekkingen. Heeft u vragen of wilt u advies over zwembadafdekkingen en welke zwembadafdekking het best bij uw zwembad past? Neem dan contact op met een van onze specialisten via het formulier, telefoon of via onze contactpagina. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies welke zwembadafdekking het beste bij uw zwembad past. 

Waarom Inducon zwembadafdekkingen?

  • Energiebesparend
  • Financieel aantrekkelijk
  • Goed voor het milieu
  • Diverse vormen mogelijk
  • Grote windvastheid
  • Lange levensduur

Folie Afdekkingen

Folie afdekkingen zijn geschikt voor alle soorten bassins, met name voor binnenbaden en uitzwembaden.

Lamellen Vouwafdekkingen

Het lamellen vouwsysteem, geschikt voor grotere bassins met rechte vormen.

Lamellen Rolafdekkingen

Het lamellen rolsysteem, geschikt voor alle soorten bassins met onregelmatige vormen.

Specials

Het Indubrella systeem is een goed voorbeeld van een special. Deze oplossing is ontworpen voor binnenbaden met onregelmatige vormen en obstakels.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

PASSIE VOOR
ZWEMBADTECHNIEK

1978

Meer dan 40 jaar ervaring.
Sinds 1978 een begrip.

1.297

Projecten in de markt.
Veel nog actief!

Robuust

Onze producten zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Soms wel een leven lang.

Vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en denken over ieder detail na.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Zoek samen met ons naar de beste oplossing.