inducon
dp-liften

Algemeen

Een DP-lift is dé oplossing waarmee mensen met een fysieke beperking snel, veilig en zelfstandig het bassin kunnen betreden. De bediening van de lift is zo ontworpen dat de gebruiker deze zonder hulp kan bedienen. Uiteraard is de lift voorzien van een extra bediening waarmee deze op afstand is te bedienen. De draagkracht en de afmetingen van de lift zijn zo gekozen dat ook een begeleider hierop kan plaatsnemen.

Technische omschrijving

De lift bestaat uit een schaarsysteem, een platform en, afhankelijk van de positie in het bad, een onderzwem-beveiliging. Omdat de lift modulair is opgebouwd is deze eenvoudig aan te passen aan afmetingen van een nis in het bad. Eventueel is de lift achteraf in een bestaand bad in te bouwen.

De aandrijving van het systeem is in het schaarsysteem ingebouwd waardoor geen technische ruimte naast het bad noodzakelijk is. Voor plaatsing van de schakelkast is slechts een beperkte ruimte noodzakelijk.

Waarom een Inducon DP-lift?

Inducon levert maatwerk. Uw DP-lift kan door ons worden aangepast aan uw specifieke eisen en wensen, zodat u nog meer comfort ervaart.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

PASSIE VOOR
ZWEMBADTECHNIEK

1978

Meer dan 40 jaar ervaring.
Sinds 1978 een begrip.

1.297

Projecten in de markt.
Veel nog actief!

Robuust

Onze producten zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Soms wel een leven lang.

Vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en denken over ieder detail na.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Zoek samen met ons naar de beste oplossing.