beweegbare
vloeren privé

Altijd de juiste waterdiepte. Met een Inducon beweegbare zwembadvloer kunt u snel en eenvoudig traploos de diepte van uw bad aanpassen. Naar keuze kunt u een vaste of aflopende diepte voor het bad instellen. Daarmee biedt uw zwembad optimale mogelijkheden, comfort en zwemplezier voor elke gebruikersgroep.

Inducon voert uw zwembadvloer geheel conform uw wensen uit: met scheefstelling, variabele delen en geïntegreerde trappen. De Inducon beweegbare zwembadvloer is te plaatsen met een zeer geringe inbouwhoogte, zodat ook in bestaande baden voldoende bassindiepte overblijft. De constructie waarborgt optimale veiligheid en waterhygiëne.

Met een Inducon beweegbare zwembadvloer maakt u van uw bad het ene moment een veilig pierenbad voor de kleintjes, het andere moment een volwaardig sport- en vrijetijdsbad voor volwassenen. De positie van de Inducon vloer is volautomatisch instelbaar, zowel horizontaal als aflopend. In zijn hoogste stand maakt de Inducon vloer van uw zwembad een stevig terras, dat bijvoorbeeld als dans-, fitness- of partyvloer kan dienen. Tegelijkertijd vormt het terras een isolerende afdekking waarmee u fors bespaart op het energieverbruik voor de verwarming van uw zwembad. Een Inducon beweegbare vloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig, schoon, en energiebesparend. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad.

Waarom Inducon beweegbare zwembadvloeren?

  • Vaste of aflopende waterdiepte.
  • Vormt een isolerende afdekking.
  • Afwerking naar keuze, bijv.: kunststof, tegels of natuursteen.
  • Eenvoudig te bedienen.
  • Onder de vloer eenvoudig schoonmaken.
  • Zeer geringe inbouwhoogte.
  • Ook voor bestaande baden.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

PASSIE VOOR
ZWEMBADTECHNIEK

1978

Meer dan 40 jaar ervaring.
Sinds 1978 een begrip.

1.297

Projecten in de markt.
Veel nog actief!

Robuust

Onze producten zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Soms wel een leven lang.

Vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en denken over ieder detail na.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Zoek samen met ons naar de beste oplossing.