• Lamellen vouwafdekking
  Lamellen vouwafdekking

OPENBARE BADEN

PRODUCTEN VOOR
OPENBARE ZWEMBADEN 


Inducon Zwembadtechniek ontwerpt, bouwt en installeert energiebesparende zwembadafdekkingen, beweegbare vloeren en keerwanden. Wij leveren maatwerk voor elk bestaand of nog te bouwen zwembad.

Bij onze adviezen, ontwerpen en installaties houden wij optimaal rekening met de mogelijkheden van het bad en de wensen van onze opdrachtgevers. Wij delen onze know-how  over energiebesparing en gebruikersgemak graag met zwembadeigenaren en –architecten in heel Europa.

 

 • AFDEKKINGEN

  Met een warmte-isolerende Inducon zwembadafdekking kunt u tot wel 70% besparen op de energiekosten voor uw zwembad. Inducon zwembadafdekkingen zorgen ook voor een besparing op het verbruik van water en chemicaliën. Dankzij de afdekking treedt er minder verdamping op...

 • BEWEEGBARE VLOEREN

  Met een Inducon beweegbare zwembadvloer kunt u snel en eenvoudig traploos de diepte van uw bad aanpassen. Naar keuze kunt u een vaste of aflopende diepte voor het bad instellen. Daarmee biedt uw zwembad optimale mogelijkheden, comfort en zwemplezier voor elke gebruikersgroep.

 • ZONNECOLLECTOREN

  Het Solcon energiesysteem van Inducon is een eenvoudige, goedkope en zeer milieuvriendelijke manier om uw zwembadwater op temperatuur te houden. De Solcon collectoren bestaan uit een stelsel van zwarte kunststof (EPDM-rubber) slangetjes en buizen die zonlicht absorberen.

 • Brussel

  KEERWANDEN

  Een beweegbare Inducon keerwand geeft u de mogelijkheid om een lang bassin op te delen in twee afzonderlijke zwembaden, bijvoorbeeld een wedstrijdbad en een recreatiebad. Onze keerwanden hebben elektrische bediening. Ze zijn over de gehele breedte beloopbaar.