PROJECTCASE

Saint-Gervais-les-Bains

Saint-Gervais-les-Bains is een dorp gelegen in de Alpen aan de voet van de Mont Blanc en vormt hierdoor een uitvalsbasis voor skiërs en wandelaars. En wat is er nou fijner dan heerlijk tot rust komen in een verwarmd zwembad na een dag actief bezig te zijn geweest.

Inducon heeft er met behulp van twee BKD-afdekkingen voor gezorgd dat het verwarmen van de twee baden op efficiënte wijze plaatsvindt. Het ging om een buitenbad van 10 x 17 m. en een binnenbad van 15 x 25 m. De lamellenafdekkingen zorgen er namelijk voor dat er geen warmte verloren gaat als gevolg van verdamping wanneer het bad niet in gebruik is.

Opdrachtgever
Baudin Chateauneuf

Plaats
Saint-Gervais-les-Bains

Opgeleverd
2014

Marktsegment
Openbaar

Een BKD-afdekking bevindt zich in de bodem van het bad en kan naar wens dubbel uitgevoerd worden. Hiermee wordt bedoeld dat de afdekking naar twee kanten afrolt, wanneer de installatie geactiveerd wordt. Op het moment dat de afdekking opgerold is, sluit de automatische klep de ruimte af waar de wikkelas zich bevindt. Er is dan behalve de klep niets meer van de installatie te zien.

De energiebesparing die het gevolg is van de aanschaf van een Inducon-installatie zorgt ervoor dat de investeringskosten na een bepaalde tijd terugverdiend zijn. Hoe lang dat precies duurt kunnen onze specialisten voor u berekenen.

Waarom kiezen voor Inducon?

  • 40+ jaar ervaring
  • Vakmanschap
  • Natuursteen
  • Maatwerk

HEEFT U EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE PROJECTEN? VOLG ONS OP LINKEDIN