Keerwand zwembad

Keerwand zwembad | Een keerwand biedt ongekende flexibiliteit en functionaliteit voor zowel particuliere als openbare zwembaden. Of het nu gaat om compartimentering van een zwembad of het scheiden van binnen- en buitenbad, een keerwand van Inducon is de ideale oplossing.

Bij Inducon, met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor zwembaden, staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in keerwanden. Onze zwembad keerwanden zijn ontworpen met precisie en vakmanschap, zodat uw zwembad optimaal kan worden benut, ongeacht de situatie of doelgroep.

Neem contact op
Keerwand zwembad

Waarom een Inducon
keerwand zwembad?

  • Compartimenteren van een bassin
  • Scheiding tussen buiten- en binnenbad
  • Te combineren met afdeksystemen of beweegbare vloeren
  • Verticaal en horizontaal beweegbaar uit te voeren
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
  • Hoogwaardige uitstraling
  • Bijna 50 jaar ervaring met keerwanden
  • Goed advies

Ontdek de voordelen van een Inducon keerwand en ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, veiligheid en gemak.

Innovatieve techniek
en gebruiksvriendelijkheid

Onze zwembad keerwanden zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van aandrijfsystemen en bedieningsgemak. De wanden kunnen zowel horizontaal als verticaal worden verplaatst, afhankelijk van de behoefte en de bouwkundige voorzieningen. De bediening gebeurt via een gebruiksvriendelijk touchscreenpaneel, dat indien gewenst kan worden gekoppeld aan bestaande domoticasystemen in uw huis of zwembadfaciliteit.

Bij nieuwbouwprojecten kan de keerwand volledig worden ingebouwd in een schacht in de zwembadbodem, waardoor deze onzichtbaar is wanneer deze niet in gebruik is. Voor bestaande zwembaden bieden wij keerwanden die vanuit het plafond neergelaten kunnen worden, wat een ruimtebesparende en esthetische oplossing is.

Neem contact op
Keerwand in zwembad omlaag Keerwand in zwembad omhoog

Keerwand zwembad in op- en neerpositie

Voordelen van
een keerwand
in uw zwembad

Maximale flexibiliteit

Een keerwand zwembad van Inducon zorgt voor een ongekende flexibiliteit in het gebruik van uw zwembad. U kunt uw zwembad opdelen in meerdere secties die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt door verschillende groepen, wat ideaal is voor zwembaden die worden gebruikt voor zowel recreatieve als sportieve doeleinden. Ook kan de keerwand worden ingezet om bijvoorbeeld een binnen- en buitenbad te scheiden, waardoor uw zwembad het hele jaar door optimaal gebruikt kan worden, ongeacht de weersomstandigheden.

Duurzame kwaliteit

Bij Inducon gebruiken we alleen de beste materialen, zoals roestvrij staal en hoogwaardig kunststof, om keerwanden te produceren die bestand zijn tegen intensief gebruik en de tand des tijds doorstaan. Onze keerwanden zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en vereisen minimaal onderhoud dankzij de robuuste constructie en slimme techniek. Dit maakt ze ideaal voor zowel particuliere zwembaden als commerciële faciliteiten waar intensief gebruik van het zwembad wordt gemaakt.

Maatwerkoplossingen

Elke zwembad keerwand van Inducon wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten. Of u nu een keerwand nodig heeft om een klein privézwembad op te delen of een groot openbaar zwembad, wij bieden oplossingen die volledig passen bij de afmetingen en uitstraling van uw zwembad. Bovendien kunnen onze keerwanden worden gecombineerd met andere zwembadtechnieken, zoals beweegbare vloeren of afdeksystemen, om nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.

Zwembad binnen en buiten keerwand Zwembad scheidingswand binnen en buiten

Keerwand voor de scheiding van binnen- en buitenzwembad

Waarom kiezen voor Inducon?

Met meer dan vier decennia ervaring in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor zwembaden, is Inducon een toonaangevende naam op het gebied van zwembad keerwanden. Wij combineren technische expertise met een passie voor innovatie, wat resulteert in producten die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook naadloos passen bij de esthetiek van uw zwembad.

Onze keerwanden worden wereldwijd gebruikt in zowel particuliere zwembaden als openbare faciliteiten, waarbij onze klanten vertrouwen op de kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid van onze producten.

Op maat gemaakte keerwand in uw zwembad

Een keerwand zwembad van Inducon biedt de ultieme combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en esthetiek. Of u nu een privézwembad wilt opdelen of een commerciële zwemfaciliteit efficiënter wilt benutten, onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Met Inducon kiest u voor een keerwand die jarenlang meegaat, minimaal onderhoud vereist en maximale flexibiliteit biedt in het gebruik van uw zwembad.

Laat ons uw zwembad transformeren met een op maat gemaakte keerwand die perfect past bij uw visie.

Openbaar zwembad met keerwand

Fluid
technology

fluid
passion

1978

Al meer dan 40 jaar een begrip in de wereld van beweegbare vloeren en afdekkingen.

1.500+

Meer dan 1500 unieke installaties waarvan veel nog in bedrijf zijn.

Robuust

Onze producten zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Soms wel een leven lang!

Vakmanschap

Ons vakmanschap is gebaseerd op jarenlange ervaring gecombineerd met nieuwe technieken en inzichten.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Daarom gaan wij met de opdrachtgever op zoek naar de best passende oplossing.

HEB JE EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.