Zwembad bodem

Een zwembad bodem speelt een cruciale rol in de veiligheid, functionaliteit en het gebruiksgemak van uw zwembad. Bij Inducon, met meer dan 40 jaar ervaring in de zwembadtechniek, staan wij garant voor de allerbeste oplossingen op het gebied van beweegbare zwembadvloeren.

Onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en bieden ongekende flexibiliteit voor zowel particuliere zwembaden als openbare faciliteiten. Met onze passie voor vakmanschap en technische innovatie creëren wij zwembad bodems die niet kapot te krijgen zijn en jarenlang meegaan.

Meer over beweegbare vloeren

Waarom kiezen voor een beweegbare zwembad bodem?

  • Multifunctioneel gebruik
    van de ruimte
  • Vormt een veilige energiebesparende afdekking
  • Afwerking naar keuze –
    u bepaalt de uitstraling
  • Eenvoudige bediening
  • Reiniging onder de vloer eenvoudig
  • Lange levensduur (<20 jaar)
  • Zeer geringe inbouwhoogte mogelijk
  • Ook in bestaande baden in te bouwen

Ontdek de voordelen van een Indu-floor voor uw zwembad en ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, veiligheid en gemak.

Maatwerk
oplossingen
voor elke situatie

Of het nu gaat om een zwembad in een luxe privévilla of een groot openbaar zwembad, bij Inducon ontwerpen we altijd maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Onze beweegbare zwembad bodems kunnen worden voorzien van speciale functies zoals geïntegreerde trappen, zitplaatsen of aflopende dieptes. Dit maakt het mogelijk om uw zwembad bodem volledig af te stemmen op het gebruik en de esthetiek van uw ruimte.

Zwembad bodem van Inducon

Een beweegbare zwembad bodem van Inducon biedt de ultieme combinatie van flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid. Of u nu uw zwembad wilt aanpassen aan verschillende gebruikers of energie wilt besparen door warmteverlies te beperken, onze oplossingen zijn ontworpen om uw zwembadervaring te verbeteren. Wij bieden maatwerkoplossingen voor zowel particuliere als openbare zwembaden, en denken graag met u mee om uw wensen werkelijkheid te maken. Kies voor Inducon en ervaar de voordelen van een beweegbare zwembad bodem van topkwaliteit.

Neem contact op

Van zwembad naar speelruimte

Voordelen van een beweegbare zwembad bodem

FLEXIBILITEIT EN GEBRUIKSGEMAK
Met een beweegbare zwembadbodem van Inducon heeft u volledige controle over de waterdiepte. Dit is ideaal voor zwembaden die door verschillende doelgroepen worden gebruikt, zoals kinderen, zwemmers en sporters. U kunt de bodem aanpassen aan de specifieke activiteiten, van zwemmen en duiken tot recreatief gebruik. Dit maakt onze oplossingen zeer geschikt voor zowel particuliere zwembaden als openbare zwemfaciliteiten.

VEILIGHEID VOOR ALLE GEBRUIKERS
Een van de grootste voordelen van een beweegbare zwembadbodem is de verhoogde veiligheid. U kunt de waterdiepte aanpassen om een veilige omgeving te creëren voor kinderen of minder ervaren zwemmers. Daarnaast biedt de bodem in verhoogde positie een volledig afgesloten oppervlak, waardoor het zwembad veilig en ontoegankelijk is voor onbevoegde gebruikers.

DUURZAAMHEID EN ENERGIE-EFFICIËNTIE
Bij Inducon maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en duurzame kunststoffen, waardoor onze beweegbare zwembadbodems uitzonderlijk lang meegaan. Onze systemen zijn bestand tegen intensief gebruik en blootstelling aan water, chemicaliën en weersomstandigheden. Bovendien helpt de beweegbare bodem om warmteverlies en waterverdamping te minimaliseren, wat resulteert in lagere energiekosten en minder onderhoud.

Waarom kiezen voor Inducon?

Met meer dan vier decennia ervaring in de zwembadtechniek zijn wij experts op het gebied van beweegbare zwembad bodems. Bij Inducon combineren we innovatie met vakmanschap om oplossingen te bieden die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Onze systemen zijn ontworpen voor minimaal onderhoud en maximale duurzaamheid, waardoor u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw zwembad.

Daarnaast zijn al onze producten ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen, wat ervoor zorgt dat onze beweegbare bodems voldoen aan alle regelgeving voor zowel particuliere als openbare zwembaden. Met Inducon kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een maatwerkoplossing die aan al uw verwachtingen voldoet.

zwembad bodem

Fluid
technology

fluid
passion

1978

Al meer dan 40 jaar een begrip in de wereld van beweegbare vloeren en afdekkingen.

1.500+

Meer dan 1500 unieke installaties waarvan veel nog in bedrijf zijn.

Robuust

Onze producten zijn gebouwd om lang van te kunnen genieten. Soms wel een leven lang!

Vakmanschap

Ons vakmanschap is gebaseerd op jarenlange ervaring gecombineerd met nieuwe technieken en inzichten.

Maatwerk

Geen zwembad is hetzelfde. Daarom gaan wij met de opdrachtgever op zoek naar de best passende oplossing.

HEB JE EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Of bel

Bel direct met een zwembad specialist.