beweegbare
vloeren

Altijd de juiste waterdiepte. Met een Inducon beweegbare zwembadvloer kunt u snel en eenvoudig traploos de diepte van uw bad aanpassen. Naar keuze kunt u een vaste of aflopende diepte voor het bad instellen. Daarmee biedt uw zwembad optimale mogelijkheden, comfort en zwemplezier voor elke gebruikersgroep.

Inducon voert uw zwembadvloer geheel conform uw wensen uit: met scheefstelling, variabele delen en geïntegreerde trappen. De Inducon beweegbare zwembadvloer is te plaatsen met een zeer geringe inbouwhoogte, zodat ook in bestaande baden voldoende bassindiepte overblijft. De constructie waarborgt optimale veiligheid en waterhygiëne.

Met een Inducon beweegbare zwembadvloer maakt u van uw bad het ene moment een veilig pierenbad voor de kleintjes en het andere moment een volwaardig sport- en vrijetijdsbad voor volwassenen. De positie van de Inducon vloer is volautomatisch instelbaar, zowel horizontaal als aflopend. In zijn hoogste stand maakt de Inducon vloer van uw zwembad een stevig perron, dat bijvoorbeeld als dans-, fitness- of partyvloer kan dienen. Tegelijkertijd vormt het dek een isolerende afdekking waarmee u fors bespaart op het energieverbruik voor de verwarming van uw zwembad. Een Inducon beweegbare vloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig, schoon, en energiebesparend. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad.

Why Inducon movable swimming pool floors?

  • Fixed or sloping depth.
  • Creates and insulating cover.
  • Can be finished in your preferred style, f.e. plastic, tile or natural stone.
  • Easy to operate.
  • Easy to clean under the floor.
  • Very low installation height.
  • Can be added to existing pools.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

DO YOU HAVE A PROJECT IN MIND?

Or call

Talk directly to a swimming pool specialist.

 

PASSION FOR
SWIMMING POOL TECHNOLOGY

1978

Meer dan 40 jaar ervaring.
Sinds 1978 een begrip.

1.297

Finished projects.
Many are still active!

Robust

Our products are built to last. Sometimes for a lifetime.

Craftsmanship

Our professionals have many years of experience and consider every detail.

Customization

No swimming pool is the same. Together we can look for the best solution.