inducon
dp-lifts

Algemeen

Een DP-lift is dé oplossing waarmee mensen met een fysieke beperking snel, veilig en zelfstandig het bassin kunnen betreden. De bediening van de lift is zo ontworpen dat de gebruiker deze zonder hulp kan bedienen. Uiteraard is de lift voorzien van een extra bediening waarmee deze op afstand is te bedienen. De draagkracht en de afmetingen van de lift zijn zo gekozen dat ook een begeleider hierop kan plaatsnemen.

Technische omschrijving

De lift bestaat uit een schaarsysteem, een platform en, afhankelijk van de positie in het bad, een onderzwem-beveiliging. Omdat de lift modulair is opgebouwd is deze eenvoudig aan te passen aan afmetingen van een nis in het bad. Eventueel is de lift achteraf in een bestaand bad in te bouwen.

De aandrijving van het systeem is in het schaarsysteem ingebouwd waardoor geen technische ruimte naast het bad noodzakelijk is. Voor plaatsing van de schakelkast is slechts een beperkte ruimte noodzakelijk.

Why an Inducon DP-lift?

Inducon delivers custom made solutions. Your DP-lift can be adapted to your specific requirements and wishes, so you will experience even more comfort.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

DO YOU HAVE A PROJECT IN MIND?

Or call

Talk directly to a swimming pool specialist.

 

PASSION FOR
SWIMMING POOL TECHNOLOGY

1978

Meer dan 40 jaar ervaring.
Sinds 1978 een begrip.

1.297

Finished projects.
Many are still active!

Robust

Our products are built to last. Sometimes for a lifetime.

Craftsmanship

Our professionals have many years of experience and consider every detail.

Customization

No swimming pool is the same. Together we can look for the best solution.