LAMELLEN VOUWAFDEKKINGEN

De lamellen vouwafdekking is een uniek systeem met veel voordelen. De afdekking vouwt zich volautomatisch in en uit volgens het zigzag principe. De schone onderzijde van de afdekking komt nooit in aanraking met eventueel vuil aan de bovenzijde. Dat is optimaal voor de waterhygiëne.

Zeer geschikt voor grotere baden
Voor een vouwafdekking zijn er nauwelijks beperkingen aan de afmetingen. Afdekkingen uit één stuk voor baden tot maar liefst 30 x 50 meter zijn heel goed mogelijk.

Volautomatische bediening voor optimaal rendement

Een Inducon vouwafdekking vouwt u uit en bergt u op met één druk op de knop. U kunt uw het bad heel eenvoudig gedeeltelijk of voor kortere periodes afdekken. Zo bereikt u dankzij het bedieningsgemak u een aanzienlijke extra warmtebesparing.

Fraai geïntegreerd
De Inducon lamellen vouwafdekking kan boven- of ondergronds worden geplaatst. Zeer fraai is het geavanceerde hefsysteem, waarbij de afdekking volledig in het perron is geïntegreerd. Bij de standaard inbouw uitvoering kan de bovenplaat van de opberging als loopbrug met railing of als plaats voor de startblokken dienen.

STERKE LAMELLEN, DIVERSE UITVOERINGEN

De Inducon lamellenafdekkingen bestaan uit een aaneenschakeling van sterke en duurzame drijvende hard-pvc lamellen. De lamellen zijn verkrijgbaar in wit, blauw, grijs, transparant of in de Solar uitvoering. De Solar uitvoering is vooral interessant voor privé-baden, die vaak overdag ongebruikt zijn. De afdekking verwarmt dan het water voor de avond of volgende ochtend.