LAMELLEN ROLAFDEKKINGEN

De Inducon lamellen rolafdekking kan op maat worden ontworpen voor nieuwe bassins met de meest grillige en onregelmatige vormen. 

De lamellen rolafdekking is ook het ideale systeem voor kleinere (privé- of recreatie-) baden die u met een volautomatische afdekking wilt uitrusten.

 

Bij baden met speciale vormen plaatsen wij de installatie soms onzichtbaar onder water in het midden van in de bassinvloer. Een dubbele constructie, die naar twee kanten werkt is soms de perfecte oplossing.

 

Inducon lamellen rolafdekkingen zijn gemaakt van aaneengeschakelde robuuste hard-pvc lamellen. De afdekking wordt opgeborgen door de lamellen op een as te wikkelen. Deze as kan op het perron worden geplaatst, overdekt met een zitbank bijvoorbeeld. Maar er zijn ook verschillende fraaie inbouwmogelijkheden in het bassin of onder het perron. De bediening van de lamellen rolafdekking is volautomatisch. 

 

 

Inducon lamellen rolafdekkingen:

          voor baden met een beperkte oppervlakte

          diverse vormen mogelijk

          energiebesparend

          met volautomatische bediening

          veilig voor kinderen (*)

          met lange levensduur

          bedrijfszeker

          zeer windvast


(*) In combinatie met een aan drie zijden geplaatste handrail ca. 5 cm onder de waterspiegel kan de afdekking een kind, dat in bad valt, dragen.

 

Lamellen rolafdekking boven de badrand

Lamellen rolafdekking op de badrand onder zitbank

Lamellen rolafdekking midden boven het bad

Lamellen rolafdekking met hefsysteem onder het perron

Lamellen rolafdekking geïntegreerd in de zwembadbodem