INDUBRELLA AFDEKKINGEN

Het revolutionaire Indubrella® afdekkingsysteem spant als een soort paraplu een dun isolatiedoek enkele decimeters boven het bad. Onder het doek vormt zich een isolerende luchtlaag die verdamping en kostenverslindend warmteverlies stopt.

Indubrella® afdekkingen dekken zelfs de grilligste bassinvormen af en ‘omzeilen’ probleemloos allerlei objecten in het bad, zoals waterzuilen en muurtjes.

Bovendien leidt reductie van verdamping tot minder condensvorming, zodat corrosie in de zwembadhal wordt tegengegaan. Kostbare chemicaliën in het bad gaan niet verloren.

De Indubrella bespaart dus niet alleen energie, maar brengt ook de onderhoudskosten omlaag.


Inducon ontwerpt de Indubrella voor elk bad precies op maat.

Bijvoorbeeld door meerdere Indubrella-elementen bij het bad te plaatsen, die samen zorgen voor een afdekking die zich feilloos sluit rond obstakels in het bassin.

Een heel andere oplossing is de Indubrella die hoog in de zwembadhal wordt opgeborgen en automatisch neerdaalt over het wateroppervlak.

Via een ingenieus systeem van opvouwbare armen met elk precies de juiste lengte wordt ook hier het bad volautomatisch afgedekt.

Dankzij een nauwkeurig ontwerp op maat sluit de deken zichzelf rond, tussen en over objecten in het water, zoals waterzuilen en muurtjes.

De Indubrella van Inducon: energie besparen met één druk op de knop.